bæredygtigt hotel

4 ting du kan overveje for at vælge et mere bæredygtigt hotel

Er du begyndt at tænke mere på miljøet og på bæredygtighed i din hverdag, og vil du gerne have fokus på bæredygtighed, når du er på ferie også? Der er mange hoteller, der bruger mange ressourcer, men flere og flere hoteller tænker mere og mere på bæredygtighed, og her kan du finde 4 ting, du kan overveje for at vælge et hotel, der er mere bæredygtigt.

Vælg et hotel der fravælger plastik

Plastik er en af de ting, der er en stor synder for vores miljø, og hoteller har før været kendte for at bruge rigtig meget plastik. Især i forbindelse med all inclusive, hvor alle gæster får drikkevarer i en engangsplastikkop.

Derfor er det vigtigt, at du vælger et hotel, der fravælger plastik og tænker på materialer, som de kan genbruge igen og igen. På den måde bliver der ikke smidt meget plastik ud, og du kan nyde din ferie med god samvittighed.

Hav fokus på hoteller der sorterer affald

Genanvendelighed af ressourcer er noget, der kommer til at være meget fokus på i de kommende år, og derfor er det godt at have i mente, når du vælger hotel. Det er godt at vælge et hotel, der sorterer affald, og som gør noget for at genanvende de ressourcer, de forbruger.

Det er noget, der er godt for miljøet, fordi der netop ikke skal produceres nye ressourcer, men at der kan genanvendes og dermed spare på en hel masse ressourcer. Det kan være, at hotellet samarbejder med mindre virksomheder og giver deres ressourcer til dem.

Miljøvenlig vask af alt er vigtigt

På diverse hoteller bliver der vasket meget. Både sengelinned, håndklæder, uniformer, duge, servietter og meget andet. Dette er rigtig meget vask hvert år, og derfor er det en god idé at vælge et hotel, der har fokus på miljøvenlig vask.

Det vil spare havene for en masse mikroplast, og det vil sørge for, at der ikke kommer alverdens kemikalier ud i havene. Derfor er det en god idé at kigge på, om hotellet vasker alting miljøvenligt. Det står på hotellers hjemmeside, hvis de har fokus på miljøvenlig vask, så det kan være en god idé at gå ind og kigge efter.  

Derfor skal du vælge et hotel, der har fokus på økologi

Økologi har været i fokus i mange år, men det er blevet mere vigtigt i forbindelse med fokusset på bæredygtighed og på at passe på vores klode. Derfor vil det også gøre en stor forskel, hvis du vælger et hotel, der har fokus på økologi. Det kan både være råvarer i restauranten, men det kan også være økologisk sengetøj og produkter på badeværelset.

Når du skal vælge, hvilket hotel du gerne vil bo på, så har du mulighed for at søge efter hoteller, der har fokus på bæredygtighed. Det kan være med til at hjælpe dig med at finde et godt hotel, der fokuserer på klimaet, og som du kan besøge med god samvittighed.

Indlæg oprettet 9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen