alternativ

5 Bæredygtige Alternativer Til Flyrejsen Til Thailand

I disse tider bliver der talt meget om bæredygtighed, miljø og klima. Det er nemlig gået op for en stor del af verdens befolkning at der skal gøres noget for at beskytte vores jord mod det overforbrug af ressourcer, som finder sted.

En af de ting, som man ønsker at spare på, er det CO2 som udledes ved flyrejser. Har du bestilt en ferie til Thailand tænker du måske over om der findes et bæredygtigt alternativ til flyrejsen. Læs med her, og få hele 5 bud på hvad du kan gøre i stedet for.

Undersøg muligheden for alternative transportformer

Har du muligheden for at undgå at rejse med fly til Thailand, kan du sagtens gøre det. Selvom turen bliver en del længere, vil du kunne nå frem uden at have bidraget negativt til CO2 balancen i samme grad som ved at tage et fly.

Undersøg derfor dine muligheder for at nå frem til Thailand ved helt at undgå flytrafik. Du kan nå rigtigt langt via bil, tog, bus og båd. Har du mod på at foretage den lange rejse uden fly, vil du blot få en oplevelse ud af det, som du sent vil glemme!

CO2-kompencér for din flyrejse

Kan du ikke undgå at tage med fly til Thailand, er der stadig noget du kan gøre for at udbedre din klimaoplærte samvittighed. Ved at CO2-kompencere vil du nemlig kunne udbedre den CO2 udledning, som din rejse med fly skaber. Der er mange måder at CO2-kompencere på, så det gælder om at finde den, som passer dig bedst.

Rejs med fly et stykke af din rejse

Kan du ikke helt undgå at rejse med fly på din ferie til Thailand, kan du beslutte dig for at klare størstedelen af rejsen via tog for derefter kun at tage flyet et lille stykke. Gør du det, vil du kunne udlede mindre CO2, end hvis du havde taget flyet hele vejen. Du kan altid CO2-kompencere for den distance, som du klarer via fly.

Overvej at holde ferie et andet sted en Thailand

Du kan selvfølgelig også altid overveje om ikke det er en god idé at holde ferie et andet sted end Thailand. Der er nemlig mange lækre destinationer, som du sagtens kan komme frem til på nem måde med bus eller tog. Overvej at holde din ferie et sted i Europa, og spar den CO2-udledende flyrejse helt til Thailand.

Foretag en rundrejse

Vil du gerne helt undgå at rejse med fly, men har du ikke mod på at foretage så lang en rejse via alternative transportformer, vil du sikkert synes om den femte og sidste idé til klimavenlige alternativer til flyrejsen. Ved at foretage en rundrejse i Asien i stedet for blot 2 uger i Thailand vil du få set en meget større del af denne del af verdenen, og du vil samtidig dele rejsetiden op i flere mindre dele. Dette er bestemt en god mulighed, hvis du har mod på at se mere af Asien.

Indlæg oprettet 9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen