Åben dit hjem for de mange indretningstendenser der findes for tiden 

Tiderne skifter hele tiden og det samme gør tendenserne. Der er dog nogle tendenser der hænger mere ved end andre og er du på udkig efter tendenser som du ikke kan stå for selv, så start med at se på hvad der sker indenfor området om bolig og indretning og forelsk dig. 

Find inspiration og opdag tendenser du ikke anede var tendenser 

Vi ved alle hvordan et 60´erne så ud og vi ved alle hvordan 90’erne lød. Det skyldes at der har været nogle tendenser som er gået igen i flere hjem og hos flere personer igennem disse perioder og det samme sker den dag i dag, men vi bemærker det bare ikke på samme måde, før tendensen er på retur igen. Du kan derfor opleve at du må åbne øjne og ører en ekstra gang for at få øje på de nuværende tendenser. 

Den letteste måde at finde de nuværende tendenser indenfor indretning er at lure hjemmesider og blogs, der deler det der er mest aktuelt lige nu. Du kan f.eks. besøge hjemmesiden her, hvor du finder en masse gode artikler og du vil opleve at du ikke skal skimme længe, før de første ligheder dukker op. Disse ligheder er tendenserne. 

Find ud af om der er tale om dille eller tendens 

Nogle af de tendenser vi har set gennem de sidste 10-15 år er, at vi er begyndt at hive de gamle minder frem igen. Børn hedder pludselig det samme som oldeforældre og bedsteforældre og tapetet er for alvor kommet på væggene i de forskellige hjem igen. Det er altså en god indikator på hvad nutidens indretningstendenser har at byde på. 

Er du i tvivl om hvorvidt dit hjem er klar til de nuværende tendenser og om der er tale om dille eller tendens, så er der sjældent noget tabt ved at kaste sig over et lille projekt i første omgang. Noget der f.eks. ikke gør så ondt at prøve af er, at du kan købe nogle plakater som du synes er flotte og som samtidig er plakater for noget du finder interessant. Find nogle flotte rammer og hæng disse op. Har du allerede fyldt væggene til randen med billedvægge, har du allerede været modig og kastet dig over en tendens der har varet i mange år, men som så småt er på vej til at blive skiftet ud med f.eks. plakater i glas og ramme. 

Nogle gange handler det om at prøve noget nyt og anderledes. Du er ikke i tvivl om, når du rammer plet og finder noget der er lige i din ånd, så sæt du bare i gang med at finde inspiration. 

Indlæg oprettet 27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen