Bæredygtig rejse med hele familien

Hvis bæredygtighed er vigtigt for jer som familie, og i snart skal ud at rejse, så kan det godt betale sig at læse med her. Måske er i flere generationer, som skal afsted, men derfor er stadig mange måder, hvorpå i kan rejse med mere omtanke for miljøet. Læs med her.

Busrejse til destinationen

Det er bedre at vælge en bus eller en togrejse, fremfor at flyve. Som stor familie kan i enten vælge selv at arrangere rejsen selv med offentlig tranport eller andre busselskaber, togselskaber eller lignende. I kan også vælge simpelthen at tage på en decideret busrejse. Her kan man igennem rejseselskaber få både arrangeret busrejse med overnatning, for at gøre det nemt for kunderne. Der skal selvfølgelig tages hensyn til helbredsproblemer, hvis der er nogen i familien som har disse.

Vælg bæredygtig overnatning

Alt efter aktivitetsniveauer og helbredet, kan man for eksempel vælge et overnatningssted, som går op i bæredygtighed. Man kan også gøre det mere primitivt og enten sove i telt eller leje primitive hytter. Der er mange muligheder for at gøre turen mere miljøvenlig, også hvis man er senior.

Hjælpemidler til rejsen

Når man bliver ældre, så kan helbredet godt give udfordringer. Dette gælder blandt andet ens funktioner. For eksempel, er der mange som lider af inkontinens. Dette gælder både kvinder og mænd. Der findes heldigvis både bind til mænd og bind til kvinder i forhold til inkontinens. Disse kan være en stor hjælp og måske gøre situationen lidt nemmere.

Det kan være en stor omvæltning pludselig at skulle have brug for hjælp når man bliver ældre. Man har måske været vant til at være sig selv det meste af livet, og selv kunnet klare det hele. For de pårørende kan dette også både være hårdt at være vidne til, samt acceptere. Derfor er det vigtigt, at der er forståelse for behovet, hos den som har brug for hjælp. Det er desuden vigtigt, at vise empati i sådan en situation. Hjælpemidler kan være nødvendige i mange situationer, men de kan også være med til at gøre livet lidt lettere.

Livskvalitet

Hvis man er gangbesværet, kan det virke meget utrygt at bevæge sig udenfor. Derfor kan en rollator i mange situationer være med til at give tryghed når man er ude at gå. Det kan ligefrem være, at man kommer mere rundt end før. Hjælpemidler findes i mange varianter til hele hjemmet og til udendørs brug. For eksempel kan man til køkkenet blandt andet få specielt bestik. Dette kan gøre det nemmere at holde på bestik, og være med til at gøre måltiderne nemmere.

På livetsomsenior.dk kan man også finde praktiske og ergonomiske sko. Disse sko er blandt andet til følsomme fødder. Mange ældre mennesker har for eksempel problemer med diabetes eller anden sygdomme, som kan gøre at fødderne er ekstra sarte. Fodtøj kan derfor gøre ondt at have på, og være besværligt at komme i. Selv det rette fodtøj, kan også være med til at gøre en stor forskel. Måske endda på rejsen.

Indlæg oprettet 9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen