Gode tips til dig som vil rejse mere bærdygtigt

Mange mennesker er glade for at rejse og gør det gerne ofte. Men mange er måske heller ikke klar over, at flyrejser blandt andet, faktisk har en negativ effekt på miljøet. Det kan virke fristende at booke flybilletter, men der findes også andre måder at rejse på, for at gøre turen mere bæredygtig. Læs med her.  

Tag cyklen med på din rejse 

Hvis du ikke helt ved, hvad sommerferien skal bruges til, så får du her et godt tip. En god og sund måde du kan rejse på, er ved at tage cyklen. En cykel er både et billigt transportmiddel, men giver dig også masser af motion på din vej. At holde cykelferie, gør også at du kan opleve mange andre ting, som du måske ville være gået glip af på en bil eller fly rejse.  

Du kan for eksempel tage en praktisk backpack og et telt med dig, og så sove i det fri. Det er i hvert fald en bæredygtig måde at rejse på.  

Spread the word 

En rejse på cykel kan være undervurderet af mange, men det kan du eventuelt være med til at ændre på. Du kan for eksempel lave en rejseblog, hvor du benytter et webhotel til dit indhold. På denne måde kan du være med til at dele ud af dine erfaringer og måske inspirere andre til at rejse med deres cykel. En blog eller en personlig hjemmeside, gør også at du altid kan gå tilbage og læse om dit eventyr. 

Der er heldigvis mere og mere fokus på bæredygtighed og der er rigtigt mange ting, som man selv kan gøre i hverdagen for en grønne fremtid. Bæredygtighed kan handle om både madvarer, tøj, transport og mange andre ting. Hvis du gerne vil lære mere og måske få ny viden med dig, så kan du blive inspireret på taenk.dk. Der findes masser af gode tips mange steder, hvor at man kan lære om, hvordan man bliver bedre til at spare på jordens ressourcer. Det kan nemlig også handle om varme, vand og elektricitet blandt andet.  

Indlæg oprettet 27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen