Guide: Sådan finder du ud af om din hund har behov for hundedækken i vinterhalvåret 

Når kulden begynder at spidse til, og efterårets lange kolde måneder begynder at indtræde, kan det i visse tilfælde være nødvendigt med et hundedækken. Ikke alle hunde er i stand til at klare det danske vinterhalvår og har behov for ekstra varme for at passe på krop og sjæl. Læs med, og find ud af, om din hund har behov for et hundedækken. 

Hunde adskiller sig både i race og størrelse men også i pelsens tykkelse. Særligt pelsens tykkelse spiller en væsentlig rolle ved køb af hundedækken, da en tynd pels ikke på samme måde er i stand til at modstå vand og kulde, hvorved hunden vil opleve indre frysninger, der kan føre til alt fra muskelskader, forstrækninger og forvridninger. Køb hundedækken i dag, og vær på forkant med en mere kold og våd tid. 

Konkurrencehund 

Benytter du din hund i flere sportslige sammenhænge, hvor den deltager i forskellige turneringer og konkurrencer, er det i høj grad vigtigt hele tiden at have hundens helbred for øje, for at kunne vedligeholde gode præstationer. En konkurrencehund har brug for ekstra beskyttelse og i særdeleshed varme ved optakt til optræden. Det skyldes, at kolde muskler kan forværre store skader og ligeledes forårsage dårlige præstationer og kortere udholdenhed. 

Aktiv familiehund 

Der er også stor forskel på, om man har en meget aktiv familiehund, der kræver flere timers lange gåture for at kunne blive stimuleret. Sådanne hunde tilbringer langt flere timer udendørs i de kolde måneder, og er derved mere udsatte for at få forfrysninger. Er dette tilfældet, bør man i den grad overveje at investere i et hundedækken. 

Dette hundedækken skal du vælge 

Alle hunde kan have behov for et hundedækken når frosten står på sit værste og kulden for alvor melder ind. Tykkelsen på hundedækken varierer dog, og her er det vigtigt at opmåle med hundens pelstykkelse alt efter, hvor varmt et hundedække der behøves. 

Indlæg oprettet 27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen