Oplev naturen i et af verdens mest klimavenlige lande 

Hvis du går op i bæredygtighed og samtidigt gerne vil rejse, så kan du med fordel vælge nogle af de mest klimavenlige lande i verden. Der er selvfølgelig lavet ranglister og fordelen er faktisk, at du ikke behøver rejse så langt for at opleve dem. For højt på listen ligger nemlig dit hjemland – Danmark. Af andre lande i toppen over de mest bæredygtige, finder du blandt andet Island, Norge og Schweiz. Det betyder altså, at du faktisk blot skal hoppe over til vore kære nabo, for at være i et af de mest bæredygtige lande i verden.  

Bæredygtig ferie i Norge 

Hvis du aldrig har haft glæden af at besøge Norge, så bør det bestemt være på din liste over must-see lande. Udover at være et paradis for naturelskere, så er det også en destination som er hurtig at komme til og fra i forhold til Danmark. Du kan eksempelvis vælge at tage færgen dertil. Hvis du bor på Sjælland, kan du også overveje at hoppe på toget til Oslo. 

Råd til ferie 

Det kan godt blive lidt af en omkostning at holde ferie. Selvom man måske lever forholdsvis på budget, når man er ude at rejse, så er der som regel altid noget uforudset som dukker op. Desuden er Norge heller ikke den allerbilligste destination, så man bør have nogle penge med sig.  

Måske går du overvejer et lån til den kommende tur? Hvis dette er tilfældet, bør du eventuelt prøve at sammenligne låneudbydere med hinanden. Ved at sammenligne forskellige lån, kan du nemmere danne dig et overblik, og eventuelt komme frem til en beslutning. Er du nysgerrig på, hvilke lånemuligheder som måske relevante for dig, så læs mere på jubii.dk/tjenester/laan/

En rejse i Norge med omtanke for miljøet 

Hvis muligt, kan du være med til at rejse mere bæredygtigt ved at lade bilen stå derhjemme. Tag gerne offentligt transport så vidt muligt. Er du et outdoor-menneske, så kan du med fordel også tage campingudstyr med dig og bo i det fri. Husk dog lige at læse op på reglerne omkring, hvor man må campere og så videre.  

Hvis du vil tage det ekstra skridt i forhold til bæredygtighed, kan du med fordel også tænke over, hvilket mad du køber og spiser på rejsen. Ved at vælge økologisk og lokale varer, gør du allerede noget godt for miljøet. Kan du fravælge kød på nogle dage, er dette også et skridt på vejen.  

Der findes rigtigt mange måder man kan rejse bæredygtigt på. I forhold til Norge, kan du blive endnu klogere på deres tiltag mod bæredygtighed. Læs mere her. På hjemmesiden kan du eksempelvis finde mere info om grønne rejsemål i Norge.  

Trust link 

450 

Indlæg oprettet 27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen