Tænk på klimaet når du rejser 

Der er stor fokus på klimaet og en grønnere fremtid lige i øjeblikket. Du har måske allerede set nyhederne fra nær og fjernt, hvor emner som bæredygtighed, klimamål og miljø fylder en masse. Det er selvfølgelig, fordi der er noget om snakken. Vejret forandres, og CO2 udledningen bliver værre og værre. Det er derfor vigtigt, at alle gør sit for at passe bedre på moderjord. Dette gælder også, når man rejser ud i den store verden. Læs med her.  

Bæredygtige destinationer 

Måske tænker du, hvor du skal rejse hen hvis det skal være fordi du gerne vil vælge en mere bæredygtig destination. Den gode nyhed er, at Danmark faktisk er en af verdens mest bæredygtige destinationer, så derfor kan du med fordel være turist i eget land. Vil du gøre endnu mere for at passe på klimaet, kan du eventuelt pakke en rygsæk og så cykle rundt. På ranglisten, vil du også kunne finde lande som Schweiz og Malta. Her kan du eventuelt vælge bus fremfor fly.  

Husk også de gode vaner derhjemme 

Det er selvfølgelig ikke kun ude i den store verden og på rejser, at man skal være opmærksom på at passe bedre på klimaet. Som boligejer, kan det eksempelvis være relevant at benytte sig at smart teknologier, for at holde mere styr på forbruget i boligen. Andre måder, hvorpå man leve mere bæredygtigt både herhjemme og på rejsen, er ved at sætte sig mere ind i, hvad mange ting gør ved kloden på det negative plan. Og så derefter lære, hvordan man kan hjælpe til for at støtte om bæredygtighed. Det handler eksempelvis om, hvordan man kan spare på ressourcerne, genbruge og mange andre ting. På trueactivist.com, kan du finde mange flere råd om, hvordan du kan passe bedre på moder jord.  

Indlæg oprettet 27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen